En ny generation solskydd

Med en unik solskyddsteknologi baserad på den senaste forskningen i kombination med toppmoderna UV-filter erbjuder vår Sun Emulsion-serie ett högpresterande och hudvänligt skydd mot solen. Vårt sortiment innehåller SPF 30 och 50+ som skyddar mot både UVA- och UVB-strålar. Det här är en ny generation solskydd!

Om Sun Emulsion-serien

Varför välja solskydd från Skinome?

Vår solskyddsserie Sun Emulsion är framtagen med en helt ny solskyddsteknologi som kombinerar toppmoderna UV-filter med vårdande ingredienser för att skapa ett högpresterande och hudvänligt skydd mot solens strålar. Serien innehåller både SPF 30 och 50+, för ansikte och kropp, som passar hela familjen och är även utvecklad för den mest känsliga huden.

Vår solskyddsexpert

Möt Ulf Åkerström – Innovationschef på Skinome

Med över 20 års erfarenhet av innovativ produktutveckling inom hudvårdsindustrin är Ulf Åkerström en av Sveriges mest erfarna experter inom hudforskning och utveckling av medicinska och kosmetiska produkter. Tidigt i sin karriär specialiserade sig han på utveckling av solskydd och är ofta en anlitad expert inom området. Idag leder Ulf vårt R&D-team med kemister och är den som har lett utvecklingen av Sun Emulsion-serien.

”Vi har spenderat många år på att utveckla den innovativa solskyddsteknologi vi idag erbjuder som ger maximalt skydd samtidigt som den är skonsam mot både hud och miljö."
Ulf Åkerström
Innovationschef Skinome
What our customers think
Sun Emulsion SPF 30
Therese / 45-50 år

Best!

En underbar solkräm som lätt går in i huden och som kan användas under smink. För mig som är lat är det också perfekt att man kan använda den som enda kräm, man slipper alltså att ta fuktkräm och sedan solkräm ovanpå det.

Sun Emulsion SPF 50+
Matilda / 25-34 år

Verkligen positivt överraskad av den här SPF:en!

Har använt Skinomes produkter länge nu och älskar alla jag testat, men solkrämen överträffade alla förväntningar! Den är så härlig i konsistensen, sjunker in bra och lämnar ingen fet hinna. Har använt den dagligen som enda kräm på morgonen och det har funkat hur bra som helst, både utan och med smink! Fått flera komplimanger att min hud har sett fin ut med den på. Tack Skinome!

Sun Emulsion Body SPF 50+
Victoria / 35-44 år

Hard to beat!

Writes like others. I use it on myself and the children, both on the body and face. It goes into the skin nicely, which also feels balanced and moisturized.

Sun Protection Duo SPF 50+
J.A. / 35-44 år

10/10

So satisfied! Searched for sunscreen for the face for several years and finally one that is like a day cream but with a high factor. Love it for the body too, easy to spread.

Sun Emulsion SPF 30
Emelie.N / 35-44 år

Love it!

Sjunker in väldigt lätt, inte alls som andra solskyddskrämer!
Håller huden återfuktad hela dagen, sminket sitter bra på, inte alls glansig i t-zonen som jag blev innan jag gick över till era produkter

Sun Emulsion SPF 50+
Susanne / 35-44 år

Best sunscreen

Mild och len som inte svider i ögonen eller lämnar en vit hinna. Används av hela familjen. Helt klart den bästa spf jag testat.

Sun Emulsion Body SPF 50+
Torfinn / 55-64 år

Outstanding!

First summer in many years that I have avoided outbreaks of sunburn on my forearms. Thank you very much!

Sun Emulsion SPF 50+
Charlotte / 25-34 år

Light and moisturizing sunscreen

I have been using Sun Emulsion SPF 50+ for two months now and love it! The bottle is small and easy to carry in my handbag to reapply during the day. It dries nicely into the skin and keeps the face moisturized during the day.

Sun Emulsion SPF 50+
Catarina / 55-64 år

Sun emulsion SPF 50

Jag har rosacea och använder produkten varje dag året runt, den är fantastiskt bra återfuktande o mild för min känsliga hy.